Пълнени пилешки пържоли

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
Пълнени пилешки пържоли1 / 2
09/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Предизвикваме Ви да приготвите тези Пълнени пилешки пържоли и Ви обещаваме, че те ще станат редовен гост на Вашата трапеза!"

Необходими Продукти

  • пилешки гъррди - 4 бр.
  • гъби - 200 г пресни
  • хляб - 2 бр. филии, твърд
  • лук - 1 глава, малка
  • топено сирене - 50 - 70 г
  • масло - 50 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко изтъняваме с дървено чукче пържолите, с помощта на остър нож правим разрез от по-дебелия края. Посоляваме отвън и отвътре, добавяме черен пипер на вкус.

Лукът и гъбите се нарязват на ситно е се запържват за няколко минути в сгорещеното масло. Добавя се натрошеният хляб. Продуктите се посоляват на вкус. Свалят се от огъня, добавя се настърганото топено сирене и добре разбъркваме.

С получената смес напълваме пържолите. Леко начукваме краищата и пържим в сгорещено олио до зачервяване. Поднасяме с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венета Стоянова
Венета Стоянова
Чудесно ястие,пробвах го веднъж и сега го правя редовно
28.10.2013 19:30
1