Торта с два крема

24/03/2017
Viktoria
отViktoriaЧирак56324
"Перфектната торта е не с един, а с поне два крема - опитайте тази и ще видите, че сме прави "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо817
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта. Добавяме постепенно врялата вода и продължаваме с разбъркването.

Добавяме брашното и разбъркваме с дървена лъжица. В тава слагаме хартия за печене и изсипваме сместа. Печем на 180 градуса до готовност.

Почваме с приготвянето на първия крем. Слагаме млякото на котлона, а в купа разбиваме брашното, захарта и какаото с малко прясно мляко и добавяме към млякото на котлона. Разбъркаме докато се сгъсти. След като е готов го охлаждаме.

Приготвяме и другия крем, като в купа сложим маслото, пудрата захар и с миксер разбиваме до получаване на крем. Смесваме внимателно двата крема.

Започваме реденето на тортата, по желание сиропираме блатовете. Блат, сироп, крем, блат и всичко се повтаря, накрая тортата се завършва обилно с крем и декорация по собствен вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар