Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Солена закуска с елда

Солена закуска с елда

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4732
Солена закуска с елда
Снимка: Потребител#184319
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Закуска, която ще ви зареди с настроение и енергия, като не спира да се грижи за фигурата ви"

Необходими Продукти

  • елда - 200 г
  • сирене - 100 г
  • масло - 15 г
  • авокадо - 1 бр.
  • маслини - 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Елдата се сварява в отношение 1:3 в подсолена вода.

Готова е, когато зрънцата се разпукат, набъбнат и накрая омекнат. Нужни са около 5-10 минути за варене.

Отцедете водата и добавете маслото докато е още гореща, за да се разтопи. Натрошете сиренето, обелете и нарежете авокадото на малки парченца. Обезкостете и нарежете маслините.

Насладете се на вкусната, здравословна и диетична закуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: