Начин на приготвяне
Предварително изваждаме тестото да се отпусне на стайна температура. Махаме костилките от маслините и ги режем на парчета. Шунката и бекона също ги режем на малки парченца. Настъргваме кашкавала с помощта на ренде.
Нарязваме маринованите корнишони от малките на тънки кръгчета. Използваме мариновани гъби печурки от буркан.
Разстиламе си тестото върху тава, покрита с хартия за печене. Намазваме тестото с болярски сос с лъжица. Подреждаме отгоре, така че да има навсякъде от шунката, бекона, маслините и гъбите.
Накрая слагаме кашкавала. Режем на големи правоъгълници и печем на 180 градуса в загрята фурна до готовност. След като се изпекат, режем леко още веднъж.
Вече готови сандвичите тип пица хапваме с айран.