Свинско филе с гъби

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
04/12/2019
"Ако искате да впечатлите гостите - това е рецептата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 263
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинско бонфиле се реже на тънко. Потапя се в гореща мазнина и се подрежда. Отгоре се поставят сварените гъби, върху които е сложено парче сланина.

Така подредените свински филета, залети с малко вода се пекат на фурна.

Когато порозовеят в мазнината се добавя нишестето, което се разрежда с виното и малко вода.

След като заври, сосът се пасира – поднася се отделно пък приготвеното печено свинско.

Свинско филе с гъби - какво повече му трябва на човек!

Рейтинг

5 5
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
С.Симеонов
С.Симеонов
11.02.2012 18:19
моля пишете по подробно,не всички сме професионалисти
0
0
Антоанета
Антоанета
05.02.2012 13:13
А къде остана яйцето? И въобще не се вмества яйце в тази рецепта!
1
0