Пица Фиорентина

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
84
360
308
197
3
06/04/2017
"Както и да приготвите пицата, не забравяйте да поръсите с чубрица - за разкош "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 842
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме тестото да втаса и го разстиламе в по-голяма тава. Намазваме тестото със сметаната, нарязваме бекона, гъбите, печената капия.

Слагаме топеното сирене и настъргваме кашкавала. Разстиламе хубаво кашкавала и я слагаме във фурната на 180 градуса.

Печем до готовност и след като я извадим от фурната поръсваме със чубрица на вкус.

Перфорирана тава за пица - 33 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Перфорирана тава за пица - 33 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

Майсторите пицари никога няма да ви издадат тайната на вкусната пица, но ние ще го направим - тя е в тази уникална перфорирана тава

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар