Начин на приготвяне
Затоплете фурната на 200 градуса. Намажете с мазнина съд за печене /хубаво е да е глинен/.
В голям съд загрейте маслото и олиото на умерен огън. Задушете лука, чушките и чесъна за 3-4 минути, докато омекнат.
Добавете брашното. Запържете го 2-3 минути, докато стане златисто на цвят. Добавете прясното мляко и оставете сместа да къкри, докато се сгъсти. Когато се сгъсти, я вдигнете от огъня.
Постепенно добавете кашкавала от овче мляко, пушеното сирене и половината от кашкавала от краве мляко. Добавете сос Уорчестер , солта, пипера и индийското орехче.
Сипете юфката в тигана. Разбъркайте я добре .Прехвърлете всичко в подготвения съд за печене. Поръсете юфката с галета и остатъка от кашкавала от краве мляко.
Запечете за 30 минути, докато горната част се зачерви. Сервирайте юфката топла.