Начин на приготвяне
Нарежете месото на тънки пържоли и ги начукайте с чукче през найлоново фолио за кратко. Посолете ги, поръсете с черен пипер на вкус, добавете горчицата и много добре ги масажирайте с ръце. Оставете ги настрани до момента, в който ще ви потрябват.
Нарежете обеления лук първо на две равни части, а после на тънки полумесеци и смесете добре с майонезата и настъргания кашкавал на паста.
Настържете картофите (може и на много тънки филийки) , посолете и поръсете с черен пипер на вкус, поставете ги на дъното на намазана с олиото тава, разпределете ги равномерно.
Поръсете с розмарин и върху тях подредете на един слой пържолите.
Намажете месото отгоре с кетчупа, а върху него разпределите на тънък слой лучената паста. Оформеното ястие печете в предварително нагрята на 180 градуса за около 40 минути до златисто кафява коричка.