Начин на приготвяне
Започнете с карамела - във форма добавете захарта с водата и поставете върху нагрят котлон и разтопете до желания от вас цвят на карамела.
Оставете да се втвърди и охлади напълно и намажете формата с масло равномерно.
В дълбока купа разбийте с миксер, яйцата със захарта, добавете ванилията и на тънка струя добавете студеното мляко.
Начупете козунака на малки хапки във формата и полейте с крема бавно и равномерно.
Поставете формата в друг по-широк съд със студена вода, включете фурната на 150 градуса и печете до готовност на крема за около 1 час.
Изключете фурната и оставете тавата в нея, без да вадите, докато се поохлади, обърнете крем карамела в подходяща чиния и оставете да се охлади напълно, сервирате студен.
Крем карамелът с козунак е готов.