Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети със зехтин, чесън и чубрица

Брускети със зехтин, чесън и чубрица

Захра ХарираЗахра Харира
Новак
9571432
Брускети със зехтин, чесън и чубрица3 / 3
01/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Домашно приготвени брускети, които буквално молят да бъдат изядени"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • чубрица - 2 ч.л.
  • зехтин
  • морска сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме франзелата на много тънки филийки, за да се получат по-хрупкави брускети.

В малка купичка слагаме зехтин, колкото е необходимо. Към него добавяме чубрицата и пресованите скилидки чесън.

Разбъркваме продуктите и с четка намазваме филийките. Редим брускетите в тава и ги слагаме във фурната. Печем отгоре до златист цвят.

Изваждаме ги и директно ги поръсваме с малко морска сол.

Брускетите със зехтин, чесън и чубрица са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
fack you biches
19.03.2023 18:15
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
определено зависи от вкуса на всеки човек но са много вкусни
19.03.2023 17:39
marcheva14
marcheva14
Да, приятни брускети, но определено ще ги поръся с риган, не с чубрица. Въпрос на вкус.
24.04.2017 02:08
2