Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Паниран леберкез

Паниран леберкез

ВикторияВиктория
Новак
112
Паниран леберкез
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
28/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Бърза вечеря за двама"

Необходими Продукти

  • леберкез - 250 г или хамбургски салам
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • галета - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • олио - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на кръгчета.

Брашното се размива с водата и малко сол и черен пипер.

Всяко парче колбас се потапя в брашняната каша, след това се овалва в галетата и накрая в разбитите яйца.

Леберкезът се пържи в силно сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: