Начин на приготвяне
Измийте добре сърчицата, сцепете всяко едно напречно и изчистете съсирека отвътре.
Сварете сърцата и отцедете от бульона, който може да запазите в кутия във фризер за следващо готвене.
Нарежете гъбите на лентички, а чесъна накълцайте на ситно. В тиган разтопете маслото и запържете първо чесъна за не повече от 30 секунди, а после и сърчицата.
Те ще си пуснат сосче, добавете соевия сос и черния пипер и гответе, докато сосчето почти изври.
В последните минути от готвенето прибавете гъбите, запържете една минута и изстискайте сока от половин лимон.
При непрекъснато бъркане гответе, докато сосът напълно изчезне.
Сервирайте в красива чиния и поръсете с пресен магданоз.