Начин на приготвяне
Нарежете лука и лапада на ситно. Запържете лука в половината нагрято олио до омекване, добавете лапада, джоджена и черния пипер. Запържете до омекване на лапада.
Отстранете от огъня и оставете да се поохлади. Отделно разбийте яйцата с вилица, добавете натрошеното сирене, киселото мляко, смесено с щипка сода, и останалото олио, разбъркайте добре.
Вземете един лист от корите намажете с 2 с.л. от сместа равномерно. Вземете втора кора поставете я върху първата и отново намажете с 2 с.л. от сместа.
Навийте на руло откъм по-широката страна на листите и поставете рулото в намазана с олио тава. Така процедирате с всички кори (две по две), до изчерпване.
Разбийте яйцето с киселото мляко и полейте оформената баница, разклатете добре. Поставете тавата в предварително нагрята фурна на 200 градуса и печете до готовност за около 30 минути.