Агнешко фрикасе
Lamb Fricassee

Агнешко фрикасе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
Агнешко фрикасе1 / 2
17/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
"Вкусотия, казваме ви, страхотна вкусотия, на която няма насита"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.

Варете, докато месото омекне.

Запържете в маслото брашното и разредете с прецедения бульон от месото. Оставете соса да поври малко и долейте виното и сок от 1/2 лимон.

Добавете месото и след малко свалете от котлона. Застройте с разбитите яйца и поднесете с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: