Начин на приготвяне
Първо си приготвяме крема, като разбиваме маскарпонето, сметаната, ванилията и пудрата захар на бързата скорост на миксера до твърди връхчета. Поставяме в хладилника.
Взимаме тарталетите и ги напояваме с кафето. Около всяка една поставяме ацетатна хартия и образуваме борд.
Върху всяка тарталетка поставяме по една ягодка и върху нея напълваме от крема с малка лъжичка.
Поставяме в хладилника за 1 час да стегне кремът.
Когато са готови, ги украсяваме с половинка ягодка, разрязана на тънки ивички и шоколадови пръчици.
Поднасяме с кафенце или натурален прясно изцеден сок.
Добър апетит. Тарталетките с ягоди и маскарпоне са готови.