Суфле Версай

КК
Готвач
754202713612
Суфле Версай
Снимка: Анонимен
1 / 3
28/05/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Представяме ви един от шедьоврите на Френската селска кухня - суфле Версай"

Необходими Продукти

  • шунка - 1 ч.ч. ситно нарязана
  • кашкавал - 1 ч.ч. на кубчета
  • грах - 1 ч.ч.
  • гъби - 1 ч.ч. нарязани
  • яйца - 2
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката, кашкавалът, гъбите и грахът се разбъркват и се добавят сол и черен пипер.

Заливат се със смес от две разбити яйца и прясно мляко.

Изсипват се в подходяща тавичка за печене. Отгоре се слагат малки парченца масло.

Пече се в силно загрята фурна.

Сервира се топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мисса
Мисса
Колко време се пече?
14.02.2018 12:56