Супа с кресон

Олег ИвановОлег ИвановНовак
04/06/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 540
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тенджера и запържете в нея нарязаните дребно праз, селъри, настъргания пащърнак и скълцания чесън.

След 20 секунди добавете почистените и нарязани картофи , разбъркайте и долейте гореща вода, колкото да покрие зеленчуците.

Варете, докато картофите омекнат напълно. Добавете измития кресон, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.

Свалете веднага от котлона и оставете под капак за няколко минути.

След това пасирайте и по желание разбъркайте с малко сметана. Поднесете с листенца пресен кресон.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар