Макарони с рулца от раци

БогиБогиНовак
05/06/2012
"Не се чудете, ами макароните сварете. И докато те са на котлона, пригответе тайния сос с рулца от раци, с който да смаете гостите "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 116
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните според указанията на опаковката, след което ги изплакнете под течаща студена вода.

Загрейте няколко с.л. олио или зехтин в тенджера и запържете накълцаните дребно лук, чесън и настърган морков.

Щом поомекнат добавете доматите, подправки на вкус и пасирайте всичко леко. Оставете сосът да къкри, докато леко се редуцира и посгъсти, като пуснете вътре и рачешките рулца, нарязани на дребни парчета.

Объркайте макароните с така приготвения сос и ги поднесете в чинии, поръсени по желание със сирене и маслини.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виктория
Виктория
31.08.2014 14:27
Страхотни са!
2
0
Мони
Мони
29.04.2015 17:38
Само да има кой да ми ги направи :D
1
0