Пържена балтийска цаца

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
553
5
2359
7
04/06/2017
"По-голяма цаца - повече бира и все същият познат вкус "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 780
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.

В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме добре.

Вземаме всяка една рибка, потапяме я в сместа от двете страни, изтръскваме добре и поставяме в тигана. Предварително сме загрели олиото.

Пържим и от двете страни до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар