Начин на приготвяне
От млякото се отделя 100 г. Бисквитите се потапят в него и се редят във форма за торта, като стените се увиват с фолио за лесно отделяне.
Млякото се слага със захарта да се завари, малко се отделя и се размива пудингът. Изсипва се към млякото и се бърка енергично. Добавя се кравето масло.
Кремът се разделя на две и в едната част се слага шоколадът да се разтопи Оставя се малко от шоколада за украсата.
Ваниловият крем се изсипва върху бисквитите. Кроасаните се потапят в млякото и се редят върху крема. Притискат се леко. Отгоре се изсипва кафявият крем и се заглажда.
Оставя се леко да се охлади и се настъргва шоколадът. Настъргах го с белачката за картофи, за да се получат спиралки.