Омлет в хляб

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Омлет в хляб
Снимка: Христилияна Димитрова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"От нас идеята, от вас изпълнението и свежите импровизации на тема Омлет в хляб"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филии
  • шпек - 100 г
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • универсална подправка - зеленчукова поправка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязва се средата на филиите хляб. Сред това шпекът се нарязва на дребни парчета. Кашкавалът се настъргва. В тиган се сипва много малко олио.

След това се слага изрязаната филия хляб. Яйцето се разбива и се изсипва във филията. Подправят се с малко от зеленчуковата подправка.

След това се слага малко от нарязания шпек. Оставя се за малко така. След това се поръсва с малко от настъргания кашкавал и отгоре се слага изрязаната среда на филията.

Обръща се, за да се изпържи и от другата страна. Филията се остава така за около 5 минути. Същото се повтаря и със останалите филии. Сервират се топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: