Хрупкави медени филенца с корнфлейкс

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
21/06/2017
"Мариновайте с мед, консумирайте с бира"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 356
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона или плешката на малки филенца, може и на по-малки късчета.

В купа сипете меда и пикантината, разбъркайте, сипете малко олио и сложете филенцата, хубаво ги омесете в медения сос, ако ви се струва безсолно може да добавите малко сол и черен пипер.

Когато се мариноват хубаво всяко филенце потопете в корнфлейкса.

Загрейте олио и ги изпържете. Направете соса, като счукате чесъна и добавите майонезата и млякото.

Може да добавите копър и черен пипер, ако желаете. Декорирайте по ваш вкус.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар