Начин на приготвяне
Преди да наредим всичко в тавата, си приготвяме кашичка от виното, нишестето, джоджена, червения и черния пипер, и малко сол.
Овалваме ребърцата хубаво в сместа и оставяме в хладилника да престои докато си приготвим зеленчуците.
В намаслена тава нареждаме нарязаните на средно дебели кръгчета моркови и картофи, нарязаните на четвъртинки лук и скилидките чесън.
Наливаме водичката. Поръсваме със сол и магданоз.
Отгоре нареждаме прекрасните ребърца и ги заливаме, ако е останала кашичка в купата. Поръсваме с още малко зехтин и покриваме с фолио за печене.
Печем 60 минути на 120 градуса. Махаме фолиото и допичаме до получаване на коричка на месото. Приятен апетит!