Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Дресинг за крехко месо

Дресинг за крехко месо

Borislava DimitrovaBorislava Dimitrova
Помощник Готвач
1424482505881
Дресинг за крехко месо1 / 4
04/07/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
"С този дресинг месото става божествено крехко!"

Необходими Продукти

  • зехтин - 1/2 ч.ч.
  • бира - 1/2 ч.ч.
  • мед - 1 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелвам и стривам на крем.

Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.

Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Много реклами, много нещо.
Трудно, дори на практика е невъзможно да се следва рецептата.
☹️
13.10.2023 20:42
6
1
Анонимен
Анонимен
Дресинга на баба...
03.10.2023 19:48
5
3
Анонимен
Анонимен
То и застройката е дресинг.
01.10.2023 09:01
1
Яница Николова
Яница Николова
Супер!
09.07.2018 10:02
4
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
28.09.2017 15:34
67
10
1
Покажи всички подкоментари