Сос Ремулад

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
04/07/2017
"Класически сос за хора, които не правят компромис с вкуса "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 378
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата, жълтъците, пиперът и лимоновият сок се разбиват добре в подходяща купа.

Добавете олиото на тънка струйка и бъркайте до получаването на хубава кремообразна майонеза. Отцедете киселите краставички и каперсите от маринатата и ги нарежете на ситно.

Измийте и подсушете зелените подправки. Откъснете литата от дръжките и накълцайте на ситно.

Каперсите, подправките, корнишоните и пастата от сардела се добавят към получената майонеза. Овкусете със сол и пипер. Може да сложите и 1-2 с.л. от краставичките.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Обожавам този сос и го слагамм почти на всичко,даже намазан и на филийка!
0
0