Летни чушки

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
203
1k
298
551
4
07/07/2017
"Леко, лятно и вкусно!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 544
  • Преглеждания за месеца235
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват от семките и се разрязват на две половини, да се получат малки лодчици.

В купа се разбиват яйцата и към тях се добавят натрошено сирене, топено сирене и заквасената сметана.

Беконът се нарязва на много ситно и той се слага в купата. Кашкавалът се настъргва и половината количество се слага в купата. Всичко се разбърква хубаво.

С тази смес се напълват лодчиците. В тиган се загрява олио и всяка чушка се пържи около минута и половина.

След това се подреждат в тава и се поръсват с остатъка от кашкавала. Запичат се до готовност.

Когато са готови по желание се поръсват с червен пипер.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар