Начин на приготвяне
Направете соса, като загреете тиган на умерен огън на котлона.
Поставете каймата и пържете (без допълнителна мазнина) докато стане на трохи и промени цвета си или около 15 минути. Добавете лука и чесъна на прах, соса Уорчестър, кимиона и червения пипер.
Разбъркайте хубаво. Добавете доматеното пюре и чилито, разбъркайте отново като готвите още около 5 мин.
Добавете бульона и гответе, като разбърквате периодично докато сосът се редуцира и остане съвсем гъст, или около 20 минути.
Срежете питките за хотдог на половини, но без да стигате до края. Сварете за кратко кренвиршите или ги запечете на грил тиган.
Сложете малко от соса с кайма върху питките, отгоре кренвирш и отгоре отново соса с кайма.
Украсете хотдога с горчица.
Хотдогът с пикантен сос от телешка кайма е много вкусен.