Пържени филийки с ябълка и канела

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
859
259
1163
1
11/07/2017
"Такива точно пържени филийки не сте опитвали досега, а това е пропуск, който веднага ще поправим "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо536
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът не трябва да е пресен, а поне на 2-3 дни. От него, с помощта на формичка /каквато имате/ изрязвате от средата.

Ябълките ги измиване и отстранявате сърцевината. Поръсвате ги със захарта, разпределяте от маслото, завивате във фолио и запичате във фурната, докато омекнат.

След като изстинат ги пасирате, като към тях прибавяте бакпулвера и канелата, смесени с брашното, солта и яйцата.

Сместа трябва да е с по-рядка от бозата консистенция.

Топваме хлебните фигурки в загрялата мазнина и изпържваме до готовност.

Изваждаме ги върху кухненска хартия, която ще попие излишната мазнината.

Сервираме ги с мед.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар