Чушково песто

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
91
1508
7
16/07/2017
"Страхотно песто с чушки, което да намажем на препечена филийка и да се насладим "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 275
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Поставете чушките в тава, застлана с хартия за печене, и поръсете със зехтин.

Изпечете във фурната за около 50 минути, като ги обърнете веднъж. Извадете и оставете да се охладят. Обелете, премахнете дръжките и семките.

В блендер поставете чесъна и орехите. Пулсирайте няколко пъти докато орехите се смелят на едро.

Добавете чушките, червения пипер, една супена лъжица зехтин, пармезана и отново пулсирайте докато сместа стане гладка. Овкусете със сол на вкус.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар