Пушена херинга с брюкселско зеле

РАГРАГИноватор32813112
31/07/2017
"Долу вилиците от нашата херинга, ето ви рецептата - направете си ваша "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме зелето. Обелваме и нарязваме морковите на колелца.

Кипваме вода със сол и 2-3 с.л. зехтин. Намаляме котлона и прибавяме зеленчуците. Задушаваме докато омекнат.

Отцеждаме водата и прехвърляме в тавичка. Подреждаме рибата върху канапето от зеленчуци.

Поръсваме със сирене Проволоне (кашкавал). Заливаме със зехтин. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Запичаме докато хване хрупкава коричка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар