Начин на приготвяне
От изброените продукти се замесва меко тесто, като сушеният лук се минава през орехорезачка да се наситни още малко. Не е нужно да се добавя допълнително брашно. Като се омеси, ще получите еластично и гладко тесто, с което лесно се работи.
Тестото се разточва върху хартия за готвене. Оформя се на кора, тънка около 4-5 мм, колкото е възможно в квадратна форма, с големината на тавата от фурната.
Така разточеното тесто, както е заедно с хартията, внимателно се придърпва върху обратната страна на тавата, обърната с дъното нагоре.
Нарязваме листа на ленти с ширина 2 см и после на малки ромбове на 4 см около 60 бр. бисквитки.
Слага се тавата, така, както е с хартията върху дъното, в загряла фурна на 180 градуса.
Крънчът се изпича за 15-20 минути или до съвсем леко порозовяване.