Начин на приготвяне
В съд поставяме картофите и варим до готовност, като четири броя оставяме за каймата, а останалите за гарнитурата.
След като са готови ги настъргваме и поставяме в съд, като към тях прибавяме каймата. Разбъркваме добре.
Пресния лук нарязваме на ситно и него прибавяме към каймата и всички останали продукти. Всичко се омесваме добре, като оформяме шницелите с ръка.
Пържим в тиган със сгорещена мазнина.
За гарнитурата:
След като сме сварили картофите ги нарязваме на ситно, поръсваме с нарязания на дребно пресен лук и овкусяваме.
По същия начин нарязваме доматите, краставиците, зелето с морковите. В чиния поставяме по един шницел и прибавяме част от трита вида гарнитура.