Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Воденички със салвия и зеленчуци

Воденички със салвия и зеленчуци

Воденички със салвия и зеленчуци
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Който разбира, тук се спира Хайде на вкусните воденички"

Необходими Продукти

  • пилешки воденички - 500 г
  • лук - 1 глава
  • домати - 2 бр.
  • чушки - 4 бр. печени червени
  • салвия
  • масло - 50 г
  • сол
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете воденичките и ги сварете продължително до готовност.

Загрейте маслото в тиган. Добавете почистения и нарязан на ситно лук и задушете.

Добавете нарязаните доматки и салвията. Гответе още 4-5 минути при непрекъснато бъркане.

Добавете нарязаните печени червени чушки.

Отцедете воденичките и ги прибавете към зеленчуците.

Гответе 7-8 минути, като разбърквате ястието.

Овкусете със сол и бял пипер.

Воденичките със салвия и зеленчуци са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: