Начин на приготвяне
За направата на крема сложете охладената сладкарска сметана в дълбока купа и с миксер разбийте на твърд сняг.
Добавете всичкия течен шоколад и заквасената сметана. Продължете да разбивате докато се хомогенизира сместта.
Във форма с подвижно дъно сложете единия блат. Намажете с шоколадов крем и наслагайте кръгчета банан.
Поставете втория блат и по същия начин намажете с крем и сложете остатъка от нарязаните кръгчета банан. Сложете третия блат, нанесете крем. Загладете с шпатула добре.
Остава достаъчно количество крем и с помощта на шприц направете бордюр от розички.
Ако имате специален повод я надпишете. Отстрани поръсете тортата с кокос.
Поставете в хладилник за да стегне. Ако имате възможност пригответе тортата един ден напред.