Заешки шишчета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Заешки шишчета1 / 2
24/07/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
65 мин.
"Акъла ще ви вземем с тези заешки шишчета, няма да може да спрете да ядете"

Необходими Продукти

  • заешко месо - 1 кг
  • бекон - 200 г
  • лук - 4 глави
  • лимонов сок
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото месо на парчета. Сложете ги в голяма купа и ги подправете със сол, черен и бял пипер, соев сос и лимонов сок.

Отгоре добавете нарязания на парчета лук. Леко разбъркайте, покрийте съда и сложете в хладилник за 1 час да се маринова заешкото.

След това вземете дървени шишчета и редувайте парче месо, бекон и лук. Слагайте заешките шишчета върху загряна скара и ги изпечете равномерно, като може да ги намажете с малко олио.

Поднесете заешките шишчета с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселин
Веселин
Изключително много ми хареса.
30.10.2012 08:25
1