Начин на приготвяне
С помощта на блендер натрошаваме бисквитите.
В гореща вода поставяме захарта и я разтваряме. Сипваме при бисквитите, добавяме и какаото на прах.
Всичко това разбъркваме добре. Крема подготвяме по следния начин.
Разбиваме маслото с пудрата захар и към тях прибавяме кокосовите стърготини.
Тестото от бисквитите трябва да е гъсто, а оформянето на рулото става по следния начин.
Поставяме домакинско фолио и разстиламе сместа, така че да се образува слой с дебелина около 1 см.
Това може да се получи, като покрием сместа с друг лист фолио отгоре и с помощта на точилка разстелим тестото.
След това премахваме горния слой фолио и поставяме кокосовия слой.
С помощта на фолиото навиваме сладкото руло и го прибираме във фризера за около час.
Рязането става с мокър остър нож.
Рулото Баунти е готово.
Коментари