Пилешко между кавърма и гювече

21/09/2017
"Ето го отговорът на вечния шекспиров въпрос - кавърма или гювече "
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 038
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

Запържете пилешкото месо, лука, моркова, червената чушка и гъбите последователно и до златисто. Добавете бялото вино.

Като изври алкохолът, сложете доматите. Варете в тенджера под налягане за 10 мин.

Прехвърлете в гювеч и сложете във фурната за около 30-40 минути.

Извадете и натрошете сиренето и кашкавала.

Счупете яйцата и върнете да се запече още 10-15 минути.

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар