Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с Конкилие

Разядка с Конкилие

Разядка с Конкилие
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Добавете към тази разядка чаша вино и получавате - разпийка"

Необходими Продукти

  • конкилие - 200 г
  • пушено месо - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • топено сирене - 100 г
  • майонеза - 150 г
  • кисели краставички - 3 - 4 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пастата във вода, като към нея добавяме малко олио и сол.

Измиваме я, след като е готова със студена вода.

Докато е още леко топла пастата, смесваме с топеното сирене, майонезата и разбъркваме.

Нарязваме пилешкото месо, кашкавала и киселите краставички на дребно.

И тях прибавяме към пастата и пак разбъркваме добре.

Получава се много вкусна и лесна разядка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: