Начин на приготвяне
Нарежете на малки кубчета месото. Сложете в тиган с малко олио или зехтин и запържете, като бъркате от време на време, за да се изпържи отвсякъде. След около 15 мин от пърженето добавете нарязания лук, може на полумесеци или на дребно. Изпържете, докато остане на мазнина. Посолете и поръсете с черен пипер.
В тиган сложете 1 с.л. олио и запържете брашното. Долейте млякото и бъркайте да получите хубав гладък сос Бешамел. Подправете с черен пипер и индийско орехче и горчицата. Смесете месото със соса Бешамел. Оставете малко да изстине.
Отворете бутертестото и маркирайте по средата на правоъгълника широка лента. Отстрани го нарежете на еднакви хоризонтални ленти.
Разпределете месото със соса в средната лента. Поръсете с настърган кашкавал. Сплитайте лентите бутертесто върху плънката. Намажете с жълтък
Сложете рулото в тава с хартия и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30-35 мин.
Оставете да изстине малко и го нарежете. Сипете чаша вино и се насладете.
Добър апетит!