Начин на приготвяне
Загрейте млякото в съд за варене. Предварително отделете около 100 мл, където ще разтворите нишестето. Добавете кафявата захар към млякото и изсипете разтвореното нишесте.
Бъркайте непрекъснато с бъркалка, до сгъстяване на крема. Отстранете съда от котлона и охладете около 5-6 минути.
Прибавете размекнатото масло, кондензираното мляко и разбийте с миксер до пухкав крем.
Застелете малка тавичка с найлоново фолио. Изсипете част от крема, наредете бисквити, посипете стафиди и горски плодове, сложете отново крем и работете така, до изчерпване на продуктите.
Завършете с крем. Оставете тортата да се стегне.
С помощта на чиния обърнете бисквитената торта, гарнирайте с плодове, кокосови стърготини и топинг. Поднесете.
Бисквитената крем-торта с горски плодове е готова.