Студена свинска пача

ИветаИвета
Новак
3
8
8
12/12/2019
"Студена пача с чесънче - кой иска да опита от тази истинска българска класика "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 427
  • Преглеждания за месеца1171
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • чесън
  • сол
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските крачета и уши се почистват и измиват добре.

Поставят се в подходяща тенджера, осоляват се и се заливат с достатъчно количество вода, за да се потопят напълно.

Вари се на слаб огън под похлупак, докато месото започне да се разкапва и отделя от костите.

Сварените продукти се изваждат, обезкостяват се и се режат на средни по големина ивици.

Към врящата вода се добавя червен пипер и продължава да ври още 5 мин.

В 5-6 купички се слага от месото, добавя се чесън и пачата се залива с горещия бульон.

Студената свинска пача е готова.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 35.5 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 35.5 см
14.59 лв.
11.23 лв.
Виж ››

Много удобно и качествено продълговато ренде, с което ще обработите зеленчуците за готвене за нула време. Има дръжка, която не се плъзга, предпазител и допълнителна приставка за захващане.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар