Баница в гювече

Н.ВелеваН.Велева
Новак
15
63
14
30
14/10/2017
"Всяка баница да си знае гювечето - нова кулинарна поговорка"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 396
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете сиренето в купа. В друг съд разбийте яйцата и прясното мляко.

Вземете една кора, намажете я с разтопено масло и върху нея наложете друга.

Отново намажете с масло. Поръсете със сирене и завийте на руло, а след това на кравайче.

Сложете в предварително намазнено гювече. Така процедирайте, докато свършат корите за баница.

Залейте баничките със сместа от млякото и яйцата. Печете във фурната на 200 градуса до златисто.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар