Начин на приготвяне
Взимаме си 2 подходящи съда, две малки тенджерки и разделяме сметаната на 2 равни части по 500 мл във всяка. В едната слагаме тенджерка слагаме белите шокоди, а в другата млечния и черния.
Слагаме на котлона на слаб огън само да се разтопят шоколадите напълно, но да не завира.
Оставяме в хладилника за няколко часа (или във фризера) да се охладят напълно!
За сиропа затопляме млякото в микровълновата и добавяме лъжиците мед да се разтопят. В купа изсипваме половината буркан какаов крем и слагаме в микровълновата за 1-2 минути да се разтопи.
Изсипваме си бялата смес в купа и разбиваме до гъст крем с миксера около 10 минути.
Редим блатовете - кафяв, сироп, бял крем, шоколад и така до края. Ако имате купа на миксера още по-добре, защото докато редите тортата може да си разбиете и кафявия крем.
Ако ви останал бял крем украсете и с него, ако не - само с кафяв!
Сложих пурички и топчета, отстрани добавих настърган шоколад!