Камби с кайма

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
15/10/2017
"Верни на максимата, че човек се храни не само с уста, но и с очи - представяме тези разкошни камби с кайма "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 917
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в дълбок тиган. След като се задушат, към тях се прибавят нарязаните на ивици камби.

Долива се около половин чаена чаша вода. След като се изпари водата и камбите омекнат се прибавя каймата.

Разбърква се, за да стане на трохи. След като каймата побелее, се прибавя смлените домати.

Ястието се подправя със сол и черен пипер. Похлупва се с капак и се оставя да се готви на тих огън.

Метален инструмент за почистване на чушки и ябълки - 21 см
Страхотна тавичка, която препоръчваме:
Метален инструмент за почистване на чушки и ябълки - 21 см
5.30 лв.
Виж ››

Практичната домакиня винаги има в кухненското си чекмедже удобен метален инструмент за почистване на ябълки и чушки

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Васил
Васил
11.09.2018 19:41
Пробвах я и стана много вкусно!
0
0