Начин на приготвяне
Чушките камби се почистват и се пълнят с плънката, която сме приготвили по следния начин.
Лукът е ситно нарязан и се готви 5 минути в микровълновата фурна. Фъстъците са опечени и осолени. Доматът е без семки, не се бели, и е нарязан на кубчета. Сварените яйца са натрошени, а маслините - обезкостени и нарязани.
Каймата се омесва добре с лука, маслините, яйцата, овкусява се със сол, черен пипер, ситно нарязан магданоз.
Прибавят се фъстъците, магданоза, доматите. Загрява се фурната на 180-200 градуса.
Пълнените камби се пекат се около 20 минути. Сипва се зехтин върху всяка чушка и се допичат.
Зеленият фасул и морковите се бланшират с малко сол и повечко черен пипер. Сервират се пълнените камби върху канапето от зеленчуци.