Домашна майонеза за секунди без яйца

Мария СимоваМария СимоваГуру10185698012
16/10/2017
"Най-добрата млечна майонеза, която ще опитате някога "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
48 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо161 764
  • Преглеждания за месеца3635
  • Преглеждания за седмицата1227
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена48

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям буркан изсипете млякото, олиото, добавете солта, захарта и горчицата.

Поставете пасатора в него, до дъното, и започнете да разбивате на най-високата скорост.

Буквално за секунда започва да се сгъстява и издърпвате пасатора нагоре бавно. Добавете лимоновия сок, след като се усвои спирате с разбиването. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Величка Щърбанова
Добра е рецептата, наистина, но и аз сложих само 1/2 лъж захар.
0
0
Соня Златарова
Майонезата става перфектна при тези пропорции,но на мен захарта ми е в повече.
1
1