Зеленчуково ястие с патладжан, чушки и лук

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
136
231
550
2
22/10/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семките и ги нарежете на дребно. Същата процедура направете с лука и патладжана.

Сгорещете зехтина в дълбок тиган и задушете лука. След това добавете патладжана и чушките и гответе до готовност.

Накрая добавете яйцата, разбъркайте и гответе още малко, след което отстранете от огъня.

Сервирайте в подходяща чиния, украсено с клонка магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар