Телешка супа със застройка

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682762384
26/10/2017
"Такава супа и баба ви не ви е правила!"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 223
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата85
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото месо на малки парченца и го сваряваме до пълна готовност. По желание може да сложите дафинов лист. Обелваме картофите и морковите и ги нарязваме на малки кубчета.

Нарязваме лука на ситно. Когато е готово месото го вадим от бульона, а бульона го прецеждаме.

Прибавяме в него картофите, лука, морковите и фидето. Добавяме 1 супена лъжица олио. Варим докато омекнат картофите, след което добавяме месото, сол на вкус и оставяме да ври около 10 минути.

Измития магданоз нарязваме на ситно и го добавяме. Сваляме от котлона.

Правим застройка от разбитото яйце и киселото мляко. Добавяме я с постоянно бъркане като внимаваме да не се пресече.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар