Печено свинско със зеленчуци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Печено свинско със зеленчуци1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
170 мин.
Порции
7
"Време е за вечеря, а вкусът на печено месо и ароматни зеленчуци ще ви накара бързо да седнете на масата!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1.500 кг.
  • лук - 4 глави
  • чесън - 3 скилидки
  • моркови - 5 бр.
  • картофи - 1 кг.
  • олио - 1 к.ч.
  • бяло вино - 1/2 ч. ч
  • чубрица
  • кимион
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на едри парчета и ги поръсваме с чубрицата, червения пипер, кимион и сол.

Нареждаме ги в тава за печене. Нарязваме на ситно лука, пасираме чесъна. Равномерно изливаме олиото върху дъното на тавата.

Изсипваме картофите, нарязани на кубчета, лука, чесъна, нарязаните на кръгчета моркови. Добавяме виното и 2 ч.ч. вода.

Пече се в загряна фурна на слаб огън около 2-3 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
59
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Магданозка
Магданозка
Лесно за приготвяне,а на вкус е идеално.
04.04.2017 22:18