Наденица върху бобена салата

01/11/2017
Галя Василева
отГаля ВасилеваНовак27120
"Все повече се убеждаваме, че не сме взели достатъчно бира за тази вкусотия "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо913
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • наденица - 2 бр. /около 300 г/
  • бобена салата - 1 буркан Ропотамо
  • олио - 20 - 30 мл
  • червен пипер - 1 ч. л
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рецептата е подходяща за забързания делник, лесна, питателна и вкусна.

Наденицата нарязваме на парчета и слагаме на скара леко да се запече.

Включваме фурната на 250 градуса. Докато тя загрее, на котлона слагаме тава с олио. Като се нагрее добавяме червения пипер, разбъркваме и сваляме от огъня.

В тавата добавяме 1 буркан бобена салата Ропотамо и отгоре - леко запечените наденички.

Пъхаме тавата в нагрятата фурна и след около 15 минути изваждаме.

Поръсваме с шарена сол.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар